Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ GUERREROS

Προσκαλούμε όλα τα μέλη του Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ GUERREROS αυτή τη Τετάρτη 26 Φλεβάρη και ώρα 21:00 στα γραφεία του συνδέσμου για την γενική μας συνέλευση. Η παρουσία και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ- 100% GUERREROS ATHENS

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-1

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας μετά απο μέτρια απόδοση ιδιαίτερα στο β ημίχρονο.Ξανατονίζουμε πως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε στις δυνατότητές της. Επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ομάδα της Καλλονής τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη και ώρα 19.30. 
Καλούμε όλα τα μέλη μας και το κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην ΑΘΗΝΑ να δώσουν δυναμικό παρών σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Υ.Γ. 1 : Στα πλαίσια της οπαδικής αλληλεγγύης αλλά και αλληλοεκτίμησης που υπάρχει με τους οπαδούς του Απόλλωνα απο τα πέτρινα χρόνια τους φιλοξενήσαμε στο γήπεδο μας τονίζοντας άλλη μια φορά πως η αλληλεγγύη πρέπει να είναι το όπλο των οπαδών στις βάρβαρες εποχές που βιώνουμε όλοι. 
Υ.Γ. 2 : Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός τη Τετάρτη απο τις 20:00 εως 23:00 για πληροφορίες για το παιχνίδι με Καλλονή καθώς επίσης για να προμηθευτούν τα μέλη μας τα συνδεσμιακά καπέλα (κόστος 10 ευρώ). ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 100%GUERREROS

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ GUERREROS 2014










Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ''GUERREROS'' το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 καθώς επίσης και η βράβευση του προπονητή μας ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ,των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΜΑΚΗ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ και ΤΑΣΟΥ ΤΣΙΑΚΑ και του MVP του αγώνα με Εργοτέλη ΦΛΟΡΑΝ ΑΝΕΝ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας και το κόσμο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην ΑΘΗΝΑ για τη στήριξη του στο σύνδεσμο. Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ βασισμένοι στις αρχές της αλληλεγγύης και της ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ γνώσης με σκοπό να καλλιεργούμε τη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!! Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ΟΛΟΙ να μαθαίνουν, να κατανοούν και να βιώνουν αυτό το διαφορετικό που πρεσβεύει ο Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : 88 ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΥΑΝΟΚΙΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 100% GUERREROS