Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ










ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

( ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΡΩΣΙΑ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΚΥΠΡΟΣ, ΙΤΑΛΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΣΕΡΒΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΜΕΞΙΚΟ, ΚΟΥΒΑ.....)

ΟΙ GUERREROS ΠΑΝΕ... EURO






ΟΙ GUERREROS ΠΑΝΕ… EURO


ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ GUERREROS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ EURO.
ΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ.
ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00 ΕΩΣ 23:30


*ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ CLUB ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Τρίτη 13 Μαΐου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




ΑΘΗΝΑ 13-05-2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Όταν ρώτησαν τον Διογένη το Κυνικό ποιο ζώο δαγκώνει περισσότερο;; αυτός απάντησε: Από τα άγρια ο συκοφάντης και από τα ήμερα ο κόλακας.
Αν για κάτι είμαστε περήφανοι αυτό είναι πως ποτέ δεν παίξαμε ούτε τον έναν ούτε τον άλλο ρόλο.
Αντίθετα σταθήκαμε και στις ένδοξες στιγμές και στα πέτρινα χρόνια με αξιοπρέπεια και πάθος δίπλα στην ομάδα.
Γιατί η σχέση μας με τον Παναιτωλικο είναι έντονα συναισθηματική και όχι υλικοοικονομική.
Είναι πρόσφατες οι δηλώσεις του κ. Κωστούλα περί αποχωρήσεως του.
Εμείς σαν οργανωμένοι οπαδοί δηλώνουμε δημόσια πως έχει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη μας.
Γιαυτο το λόγο τον καλούμε να αναθεωρήσει την αποψή του και να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.
Ενδεχόμενη φυγή του δεν θα είναι μόνο προσωπική του ήττα αλλά και ήττα όλων μας. Θα είναι μεγάλη ήττα για το Αγρίνιο και το νομό Αιτ/νιας.
Σε μια περιοχή που βασιλεύει η μιζέρια και η εσωστρέφεια σε ένα τόπο λησμονημένο από τη κρατική εξουσία και τα κομματόσκυλα βρέθηκε ένας άνθρωπος που της έδωσε όραμα και προοπτική.
Γιατί είναι γνωστό πως ο Παναιτωλικός είναι ο αδιαπραγμάτευτος φορέας της Αιτωλοακαρνανικης συνείδησης, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε μερικούς.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σιωπήσουμε σε λάθη που έγιναν και δεν θα ασκήσουμε κριτική.
Θεωρούμε ότι σε αυτό τον τομέα μπορούμε να βοηθήσουμε με τις προτάσεις και τα μέτρα δράσης που θα εκθέσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ένα δεύτερο σημαντικό ζήτημα που μας απασχολεί είναι η άδικη σύλληψη των 3 φιλάθλων του Παναιτωλικού. Επειδή ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες όσων διαδραματίστηκαν στη Θήβα δηλώνουμε με περίσσια ευθύνη πως η σνλληψή τους ήταν άδικη.
Επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη θεωρούμε πως η αθωωσή τους αποτελεί μονόδρομο.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Παναιτωλικού και όχι μόνο να σταθούν αλληλέγγυοι και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να επικρατήσει η αλήθεια και το δίκιο. Απαιτούμε την αθωωσή τους.

Μετα τιμης το

Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ GUERREROS

Δ.Σ. ΤΟΥ Ο.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ WARRIORS

ΕΡΧΕΤΑΙ...





θα μιλήσουμε για όλα άμεσα.

Θα πάρουμε θέση πολύ σύντομα….

Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΠ




Συγκεκριμένα, το φύλλο αγώνα αναφέρει:
"Δύο ώρες προ της έναρξης του αγώνα και καθώς πραγματοποιήσαμε τον πρώτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, διαπιστώσαμε τα εξής:
1. Τα τέρματα δεν ήταν σύμφωνα με τους κανονισμούς γιατί τα δοκάρια του ενός τέρματος ήταν πριονισμένα και πεσμένα στο έδαφος και του άλλου ήταν ναι μεν πριονισμένα στη θέση τους, αλλά έτοιμα να καταρρεύσουν. Ενημέρωσα τους υπεύθυνους της γηπεδούχου ομάδας ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα τα δοκάρια πρέπει είτε να επισκευαστούν είτε να αντικατασταθούν.
2. Κατά την είσοδό μας μισή ώρα προ της ενάρξεως του αγώνα για το καθιερωμένο ζέσταμα, διαπίστωσα την ίδια κατάσταση στα τέρματα.
Την ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα, εγώ οι βοηθοί, ο τέταρτος και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων κανονικά ενδεδυμένοι παρουσιαστήκαμε στο κέντρο του γηπέδου προκειμένου να γίνει το παιχνίδι. Τελικά δεν έκανα τον αγώνα γιατί το γήπεδο χαρακτηρίζεται ως αντικανονικό γιατί κατά τον τελικό έλεγχο, τα δοκάρια βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση και οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας με διαβεβαίωσαν ότι δεν ήταν δυνατή η επισκευή τους σε αυτό το διάστημα.



ΚΑΠ


Στο άρθρο 21 (μη τέλεση η διακοπή αγώνα) παράγραφο 3 αναφέρεται: αγώνας που δεν τελέστηκε ή που δεν έληξε με υπαιτιότητα της μιας ή και των δυο ομάδων, προσμετράται για την έκτιση ποινών μόνο της ανυπαίτιας ομάδας και βαθμολογείται ως εξής:: α) Με αφαίρεση τριών (3) βαθμών καθώς επίσης και την αφαίρεση δυο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα από την υπαίτια ομάδα, αν ο αγώνας δεν αρχίσει. Μέσα στους λόγους για τους οποίους μια ομάδα θεωρείται υπαίτια για την ματαίωση αγώνα, ο ΚΑΠ αναφέρει και τη μη εκπλήρωση των υποχρεώσεων που επιτάσσουν για την ομάδα που είναι γηπεδούχος οι διατάξεις του άρθρου 9. Όλα αυτά, εφόσον από τα δικαιοδοτικά όργανα κριθεί πως η Ηλιούπολη είναι υπαίτια.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΥΑΝΟΚΙΝΤΡΙΝΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Σ.Φ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ GUERREROS ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-5-2008. ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 10 ΓΙΑ ΜΕΛΗ, 15 ΓΙΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6496354300(ΧΡΗΣΤΟΣ), 6945477709(ΒΑΣΙΛΗΣ)

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 14:00

Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ????????


ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2004 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ 2008
1 ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ 100 ΠΙΣΩ



ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ..

ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΟΚΑΡΙΑ;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;;
ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ;;

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΝΩΡΙΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ;;


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ;; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ;;; ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ‘’ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ’’;;



Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-3






Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα για το σημερινό ματς.
Φίλαθλοι στηρίξετε την ομάδα μας.
Οφείλουμε να το κάνουμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ 04-05-08

Ολοι την κυριακή στο γήπεδο του Ταύρου να ενισχύσουμε την ομάδα μας στο πιό κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς.
Φίλαθλοι ενισχύστε τον Παναιτωλικό μας να φτάσει στους 3 βαθμούς της νίκης.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Παναιτωλικός - Παναιγιάλειος 4-0 Παναχαϊκή - Ηλιούπολη 0-2 Βύζας Μεγάρων – Φωστήρας 1-0 Αχαρναϊκός - Θήβα 2-0 Κόρινθος – Μεσσηνιακός 1-1 Αίας Σαλαμίνας-Θύελλα Πατρών 2-0 Ρόδος - Αιολικός Μ. 1-0 Αστέρας Ρεθύμνου – Διαγόρας 3-1 Ατσαλένιος - Κορωπί 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1 Διαγόρας Ρόδου 54 2 Ηλιούπολη 52 3 Παναιτωλικός 48 4 Κόρινθος 46 5 Φωστήρας 37 6 Παναχαϊκή 37 7 Αιολικός Μυτιλήνης 36 8 Ατσαλένιος 36 9 Ρόδος 35 10 Βύζας Μεγάρων 34 11 Αίας Σαλαμίνας 33 12 Αχαρναϊκός 33 13 Θύελλα Πατρών 32 14 Αστέρας Ρεθύμνου 31 15 Μεσσηνιακός 28 16 Παναιγιάλειος 26 17 Κορωπί 25 18 Θήβα 13

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 15:00 Θύελλα Πατρών- Ρόδος 16:30 Θήβα-Κόρινθος 16:30 Αιολικός Μυτιλήνης-Αστέρας Ρεθύμνου 16:30 Αίας Σαλαμίνας -Ατσαλένιος 16:30 Παναιγιάλειος-Ηλιούπολη 16:30 Μεσσηνιακός-Βύζας Μεγάρων 16:30 Διαγόρας Ρόδου-Παναχαϊκή 16:30 Φωστήρας-Παναιτωλικός 16:30 Κορωπί-Αχαρναϊκός

Γ ΕΘΝΙΚΗ 2008




ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2004 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ 2008.

1 BHMA ΜΠΡΟΣΤΑ 100 ΠΙΣΩ !